Lidé, kteří mají řadu přátel a pořádají pro ně různé oslavy, mohou mnohem lépe čelit stresu, než lidé osamělí nebo sobečtí, kteří si žijí jen tak sami pro sebe. Je známo, že družnost upřímných a srdečných lidí povzbuzuje k tvořivým aktivitám a zlepšuje kvalitu života nebývalým způsobem, a to zejména proto, že každý je jedinečný a prožívá svůj život odlišným způsobem.

balónky na hladině

Jedinečnost je velmi důležitá vlastnost, a kdybychom žili všichni podle stejné šablony, byl by život nesmírně otravný a nudný, takto si můžeme každý od každého brát jeho jedinečnost a sdílet spolu vzájemné chvíle doslova božským a naprosto unikátním a neopakovatelným způsobem.

Pokud si dokážete vybavit film Notting Hill, jak se dotyční dokázali bavit na večírku při příležitosti narozenin majitelky domu, pak budete dobře chápat, co máme na mysli. Uspořádat večírek pro přátele však nemusíte pouze v interiéru, jestliže máte k dispozici bazén, zapuštěný do země a připravený k relaxaci, je to vhodná příležitost užít si spolu zábavu tak trochu netradičně. A co se u bazénu nebo v bazénu dá dělat?

žena u bazénu

Hrát společenské hry – u bazénu Bazenygluc.cz nebo přímo ve vodě si můžete házet míči mnoha velikostí i hmotnosti, např. s nafukovacím, volejbalovým nebo tenisovým. K míčům je možné přidat i házecí disk (frisbee). Zábavu užijete i s plastovými kachničkami na hladině anebo se stříkacími pistolemi.

Skoky do vody – zapuštěný bazén je skvělou příležitostí zaskákat si do vody jen tak, pro radost. Můžete skákat v párech, držet se při tom za ruce a provádět synchronní skoky, anebo skákat jednotlivě. Do bazénu si můžete vzít i ploutve a skákat do vody po nohou s ploutvemi, což bude mít úžasný akustický i vizuální efekt.

Masírovat se – vzájemné masáže zad přímo v bazénu jsou dokonalým balzámem na duši. Nenechte si ujít příležitost k něčemu takovému, a jste-li dobře naladěná parta, můžete si nechat masírovat zátylek, krk či záda od osoby opačného pohlaví s tím, že budete hádat, kdo masáž provádí. Každý správný odhad pak můžete odměnit nějakou věcnou cenou, např. zákuskem.