Když jsem byla malá, tak jsem chtěla mít na zahradě velký bazén. My jsme tehdy bydleli v řadových domech, kde opravdu všichni měli nějaký bazén. Jenomže mí rodiče vůbec nebyli bohatí, tak si nemohli dovolit žádný větší bazén, jako měli okolní sousedé. A dokonce i sousedé v okolí dál měli taky velké bazény. Jenom já jsem neměla vůbec žádný.

Udržujte čistotu ve vodě.

Moji rodiče se se mnou chodili koupat na místní rybník. Je taky pravda, že tam bylo plno lidí, což bylo super, byla tam zábava a nenudila jsem se tam. Ale já jsem chtěla mít doma na zahradě bazén jako ostatní děti. Nicméně jsem se ho ale dočkala, ale byl to takový klasický malý pro malé děti. A ze začátku musím říct, že jsem se opravdu styděla. Jenomže potom jsem si uvědomila, že ne každý si může nějaký bazén dovolit. Takže jsem děkovala bohu a taky rodičům, že mám alespoň malý dětský bazének. Nicméně mě bylo v té doby asi sedm let. Takže to docela taky pasovalo na můj věk. Bazén byl sice malinký, ale já se svojí nejlepší kamarádkou jsme se tam vešly. A taky otec koupil chlorové tablety 5v1 https://www.chlorito.cz/multi-tablety-5v1.

Jak rádi plavete?

Pět v jednom to znamená, že chlorové tablety pět v jednom jsou ideální v tom, že obsahují takové kombinace, že vyčistí vodu v bazénu. Chlorové tablety pět v jednom koupíte jak na internetu, tak taky v zahrádkářských potřebách a dalších obchodech, které se na toto specializují. Taky chlorové tablety pět v jednom koupíte tam, kde jste si pořídili bazén. Protože si myslím, že mít čistou vodu v bazénu opravdu důležité, abyste neměli nějaký ekzém anebo nějaké závažné onemocnění. O tom ani mluvit nebudu, protože jsem už dvakrát trpěla na plísně. Tak pozor na čistotu vody v bazénu a pořiďte si chlorové tablety 5v1, které vám zaručí, že budete mít stále vodu čistou jako křišťál. Sama jsem tomu nevěřila, ale byla jsem mile překvapená. Dávám si hodně záležet na tom, do jaké vody vlezu, nechci se zase celou noc škrábat kvůli ekzému.